Thursday, June 24, 2010

RAMBANG MATA HANDSET MURAH-MURAH HOi!!

harga pasaran: rm799
harga untuk phone fair: rm330

harga pasaran: rm1k+++
harga untuk phone fair: rm600

harga pasaran: rm2000++
harga untuk phone fair: rm 700-900


hoi nyah..i rambang mata ni tengok harga handset semua murah-murah..handset idaman, blackberry dan iphone 3gs turut serta.goyah iman mak ni nyahh..sumpah juling biji mata tadi masa jalan-jalan di "BRAND MODEL PHONE FAIR". pameran ini sehingga hari AHAD ni sahaja dan terletak di TAMAN EQUINE, SERI KEMBANGAN. moh le kite tengok beramai-ramai. kalau berminat lah.kualiti??owh..jangan tanya i. mereka kata AP SINGAPORE. i tak sempat nak check betul-betul tadi.just membeli-belah tingkap sahaja.. tapi kalau uols nak buat handset tu untuk jadi bini ke3 atau ke4 ok la kott.. kalau harga dah murah gila vavi, so paham-paham la kualitinya bagaimana. tapi sumpah iman i goyah! adeh..rasa macam nak beli iPhone 3Gs yang berharga hanya rm700 itu!

*i nak inform je kalau-kalau uols berminat nak ushar fair ni. tapi nasihat i kalau beli, check betul-betul la.takut kena tipu..habis melayang duit beriban-riban kangg...psst::dekat gila dengan umah i fair tu..boleh deting² jomm. :D

AMBIK JARI TU PICIT LIKE CEPATT ^^

19 COMMENTS:

hudhud said...

alamak babe. i takde kat kl ahad ni. kirim beli blackberry boleh? gila babi murah ni ha ! haha :D

Fitrihadi.com said...

ermm kengkadang takleh caya sangat dengan fon yang jual kat fair ni.. sbab dah byk kena tangkap sebab tipu pengguna.. jual separuh harga nampak sangat macam tak berapa nak percaya sangat..siapa nak untung kalau jual separuh harga.. baik beli kat kedai yang boleh caya skit

cik panadol said...

wah sampai ahad ye...leh usha2 weekend ni nnt..

Nurain Hasan said...

@hudhud tau xpe.gile vavi.eh jgn kirim nt puas hati.meh usha sendiri
;)

Nurain Hasan said...

@Fitrihadi.com
yup.betul tu hadi..mmg kena berjage2. ade boleh caye ade x.oh ye.i ade 1 hs ni.i beli kat fair cmni gak la. murah rm200 then i dh guna hampir 2thn.
tahan.LG brand.boleh beli tpi kena berhati-hati
:)

Nurain Hasan said...

@cik panadol
xbeli pe jnji usha kan kan?
:)

ALLIFF ZAINURIN said...

ok yg atas 2 cute gila!!! 7++... murah gak!!!

Nurain Hasan said...

@ALLIFF ZAINURIN
suka warna ape???
;)
sy chop pink!

yuyuEyuliAnayusOf said...

ya allah, comel an?
tabole tgk yg pink 2. geram2 ! :)
hehe

liyana aziz said...

belikan ai satu blacberry, satu iphone.. boleh x? =)

Nurain Hasan said...

@liyana aziz
bak duit.bank in dalam akaun maybank/cimb
ok?
;p

Nurain Hasan said...

@yuyuEyuliAnayusOf

haha.comel gile! suke pink gak!
:)

Pinky Pixie said...

suke yg pink tuh! mau3
tp duduk jauh.. mnatap gambar j lah.. hehe

Dawy said...

AP singapore ?
biase nye singapore jual original jepp
nak nak blackberry and iphone .
sebab kt singapore , mostly pakai dua jenis tuh .
and kalau AP , biase nye dlm tukar .
just beware .
belajar dr pengalaman and pernah kerja kedai handphone . :))

Nurain Hasan said...

@Dawy
wah dawy!tq sbb sharing
i like~

Nurain Hasan said...

@Pinky Pixie
alahai..tatap je ek
;p

Shazana Adanan said...

Ya Allah....
sya mnat gile LG GD580 yg wne biru tue...
my biggest wish kot!!!
=D
asal la xtwu kn??
klo x da g da..he....=p

Nurain Hasan said...

@Shazana Adanan

HEHE
awak xde rezeki la
;)

Arya said...

: wauuu ! nak yang LG kaler pink tuh laaa , ciyes lawa giler !!!!

Bagi komen sikit..

nahh.ambil choki-choki ni.main jauh-jauh. :) :)






 

Copyright © 2013 | Nurain Hasan | by Cik Bulat